joi, 3 mai 2012

Metode de promovare I

Promovare Online

Multi antreprenori cred ca problema fundamentala in marketing este sa-i convingi pe potentialii clienti ca oferi un produs sau serviciu mai bun. De fapt, ei trebuie sa stie ca tu existi si esti aproape de ei. Campaniile de promovare online se stabilesc in functie de obiectivele ce trebuiesc atinse. Fie ca vrei sa faci branding, sa cresti numarul vizitatorilor pe site sau sa ai mai multi clienti noi vom veni intotdeauna cu cea mai buna strategie de marketing. Avantajele publicitatii online sunt multiple: costuri reduse fata de alte medii,  posibilitatea de a targheta publicul tinta si poate cel mai important, se pot estima si masura rezultatele. Campaniile se pot adapta din mers astfel incat rezultatele obtinute sa fie maxime.
Pentru realizarea unor campanii de succes este nevoie de analiza atenta a business-ului clientului, intelegerea lui si a domeniului de activitate. Publicitatea online permite realizarea unor teste de eficientizare a campaniilor, astfel vom sti care este mixul optim pentru promovarea afacerii tale. Pentru ca fiecare business este diferit, iti oferim consultanta si strategia de care ai tu nevoie.
In concluzie, degeaba ai cele mai minunate produse daca nu sunt cunoscute si nu oferi servicii exceptionale. Fii usor de contactat, ofera un plus de valoare,  fii recomandabil si pastreaza-ti clientii aproape . Noi facem :
  • Consultanta / strategie de marketing online
  • Promovare in social media (facebook, twitter, linkedin, bloguri, forumuri, etc )
  • Campanii Google AdWords (atat prin anunturi text cat si cu bannere)
  • Campanii prin Facebook-ads (reclama platita pe Facebook, perfect targetabila, cu plata la click)
  • Media Buying (achizitionarea de spatii publicitare pentru bannere si advertoriale)
  • Email Marketing / Direct mail-ing
Ce se mai poate face pentru afacerea ta ?
  • Online Copywriting – realizarea unor texte de impact pentru reclame sau site
  • Realizarea de bannere atractive si de impact , proiecte speciale de imagine
  • PR online – comunicate de presa, concursuri si aplicatii online
 


Urmareste acest blog,citeste articolele,posteaza comentarii si te voi rasplatii cu cadouri surpriza. Cadoul actual este crtea,in format PDF,intitulata "Cum sa traim",aparuta in anul 1912 la editura "Asociatiunii",Sibiu. Daca nu cer prea mult si daca crezi ca articolul merita,foloseste si butoanele de mai jos.Multumesc.

Un comentariu:

  1. Pentru o promovare mai buna va propun un mecanism nou de promovare. http://infiniglobalnet.com/r110

    RăspundețiȘtergere