joi, 26 aprilie 2012

Despre schimbul de link-uri

O metoda foarte simpla si foarte avantajoasa din punct de vedere financiar ,dar mai ales,FOARTE  EFICIENTA,de a va prmova afacerea, produsele si serviciile sau,pur si simplu,o pagina personala,pe langa inscrierea paginii Web (in principiu un site sau un blog) in diverse directoare web (care de cele mai multe ori au un timp lung de asteptare,iar la final nu puteti fi sigur ca pagina dumneavoastra va fi aprobata si veti constata ca ati pierdut timpul cu inscrierea degeaba.In plus, majoritatea directoarelor web solicita schimb de link,majoritatea cu pretentia ca link-ul lor sa apara in prima pagina a site-ului dumneavoastra,ceea ce nu este posibil,deoarece prea multe astfel de link-uri puse la un loc,pe aceeasi pagina,duc la penalizarea site-ului de catre motoarele de cautare.) este postarea de BANERE publicitare in paginile site-urilor care accepta acest lucru.



5 criterii de urmarit atunci cand facem schimb de linkuri

 Pentru a obtine rezultatele dorite atunci cand facem schimb de linkuri este important modul de selectare a siteurilor partenere. Iata 5 criterii care ne pot ajuta in alegerea celor mai avantajoase variante:


- Siteuri care sunt optimizate corect: O verificare a modului in care siteul partener este optimizat pentru motoarele de cautare este foarte utila: cum este facuta optimizarea on-page, cum se face link building. Trebuie urmarite totodata si aspectele care tin de atentia acordata experientei utilizatorului, cum ar fi timpul de incarcare, navigarea pe site sau frecventa aparitiei paginilor de eroare.


- Siteuri din aceeasi zona de interes: Este recomandabil sa facem schimbul de linkuri cu siteuri din aceeasi categorie sau industrie. Orice informatie care apare pe siteul nostru trebuie sa fie relevanta pentru vizitatori, iar linkurile catre alte siteuri trebuie sa se incadreze in aceasta regula. De exemplu, o varianta de link exchange pentru un site de retete culinare poate sa fie cea cu un site dedicat produselor ecologice.


- Siteuri cu reputatie buna: Linkurile catre siteuri cu probleme pot sa influenteze reputatia propriului site. Printr-o simpla verificare putem evita schimburile de link cu siteurie care au fost penalizate.


- Siteuri cu pozitionare buna in motoarele de cautare: Un link de la un astfel de site poate functiona ca o dovada a recunoasterii valorii propriului site.


- Siteuri care ofera continut de calitate: Inainte de a alege partenerii de link exchange este bine sa verificam paginile siteurilor acestora. Evaluarea continutului pe care il ofera ne poate ajuta sa facem o alegere buna. Siteurile care ofera continut de calitate vor fi bine pozitionate in motoarele de cautare, iar linkurile obtinute pe aceste siteuri sunt valoroase.

Personal,va recomand un site care incearca sa va vina in ajutor si sa dezvolte acest concept.Il gasiti AICI .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu