miercuri, 18 aprilie 2012

Parerea ta conteaza.Participa la dezbatere.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC Romania), in calitate de initiatori si parteneri ai Programului National de Educatie Financiara „Bugetul Familiei”, lanseaza spre dezbatere propunerea de Strategie Nationala pentru Educatie Financiara.

Strategia Nationala este menita de a asigura o viziune de ansamblu asupra educatiei financiare in Romania. Scopul acestei strategii este de a crea un cadru pe care toate organizatiile care sunt implicate in educatia financiara, dar si in elaborarea politicilor din acest domeniu, sa il gaseasca util si sa le ofere un ghid in dezvoltarea de programe de educatie financiara pentru urmatorii cinci ani.

In acest sens, Strategia Nationala identifica patru obiective primare: cresterea constientizarii si a accesului la educatie financiara; identificarea si integrarea competentelor financiare principale; consolidarea programelor care ofera educatie financiara; identificarea si promovarea practicilor eficiente. 

Perioada de consultare este 15 Martie 2011 – 15 Mai 2011, iar comentariile pot fi trimise la adresa consultare@apc-romania.ro Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Propunerea de Strategie poate fi descarcata AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu