luni, 9 aprilie 2012



                                 


                                                         

S.C. CAMPION BROKER DE ASIGURARE S.R.L. este societate cu raspundere limitatã înfiintatã în baza Legii nr. 31/1990, republicata, cu un capital social de 25.000 RON. 
S.C. CAMPION BROKER DE ASIGURARE S.R.L. conform Legii 32/2000 a fost autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor prin Decizia nr.3963/2005 , sa negocieze contracte de asigurare pe piata interna. 
Broker de Asigurare = “Persoana juridica romana sau straina, autorizata în conditiile prezentei legi, care negociaza pentru clientii sai, persoane fizice sau juridice, asigurati ori potentiali asigurati, încheierea contractelor de asigurare sau reasigurare ºi acordã asistenta pe durata derularii contractelor ori în legãtura cu regularizarea daunelor, dupa caz.


” LEGEA 32/2000 privind societatile de asigurare si supravegherea asigurãrilor SC CAMPION BROKER DE ASIGURARE SRL, in calitate de operator, prelucreaza datele dvs. personale in conformitate cu Notificarea nr 21809 inscrisa la ANSPDCP, in scopul realizarii serviciilor de asigurari si reasigurari, respectiv pentru prevenirea fraudelor de natura spalarii banilor si finantarii actelor teroriste."


       





Pe raza Municipiului Reghin si zonele limitrofe,ne deplasam la domiciliul sau la sediul clientului pentru predarea politei originale si incasarea contravalorii acesteia.


Informatii suplimentare la tel: 0758-644.761  ; 0740-155.150 .

str. Subcetate nr. 88,Reghin,Mures,Romania


persoana de contact,Marcel Sandru

Consultant CampionBroker,cod RAF - 37000


                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu